The perfect guide to the casino

Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Det er to af de nye Brøndby-ejere, som offentligheden ikke må vide noget om.

Fredag offentliggjorde Brøndby, at Global Football Holdings er den ny majoritetsejer i klubben. De består af 14 forskellige ejere, men to af dem kan Brøndby ikke fortælle meget om.

Jan Bech Andersen er nu den, som har næstflest aktier i Brøndby, og han kan nu fortælle, hvorfor de to ejere skal holdes hemmelige. Det gør han til podcasten ‘BrøndbyLyd’.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Som jeg sagde; grunden til at vi ikke oplyste deres navne i dag er meget simpel. Der er to meget højtprofilerede folk, som er ansatte i meget højtansete børsnoterede virksomheder i USA. Og deres firma har sagt, at de ikke blander sig i deres personlige investeringer, men at de ikke vil, at der investeres penge, som kan eksponere deres firma, siger han og fortsætter:

– Det er simpelthen ud af respekt for disse folk. Men som jeg sagde tidligere, og jeg vil gerne gentage det her: PWC i Danmark og PWC i England har kritisk gennemgået disse folk, og vi har selv lavet vores research, så hvis der var nogen tvivl, så ville vi ikke være her sammen, lyder det fra Jan Bech Andersen.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Brøndby-formanden fortæller videre, at de nye næstformand, Scott McLachlan, også er blevet grundigt undersøgt. Han har tidligere været ansat i storklubben Chelsea.

Der har været mange spekulationer om, hvem de nye ejere kan være. Her er der blandt andet blevet nævnt en Qatar-boss, men det har Brøndby sidenhen været ude og afvise.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

Scroll to Top