The perfect guide to the casino

Kontant udmelding: Brøndby skal sprænge banken og købe denne Superliga-profil for 30-35 mio. kr.

Viaplays fodboldeksperter er ikke i tvivl om, at Brøndby bør sætte spillerjagten ind i AGF.

Brøndby IF har gang i en forfærdelig sæson i 3F Superligaen, hvor de forud for foråret indtager en skuffende 10. plads, og derfor skal der altså også andre boller på suppen, hvis målet om top 6 skal indfries, og spørger Viaplay-eksperterne Peter Sørensen og Jesper Thygesen, så er der én spiller, som Brøndby næsten skal hente, hvis der er mulighed for det – selvom de skal betale 30-35 millioner kroner.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Der er således tale om AGFs bundsolide forsvarsspiller, Yann Bisseck, der har været en af klubbens bedste spillere, og med en alder på kun 22 år, så vil det altså være en mand til fremtiden, der samtidig har et stort salgspotentiale.

– Hvis AGF vil sælge, og hvis Brøndby kan købe ham for de 30-35 millioner, så kan jeg ikke forstå, hvorfor de ikke skulle gøre det. Det vil være en stærk markering. Det vil være en svækkelse af AGF naturligvis.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Og de har brug for, Brøndby, at i første omgang at kæmpe sig op i top seks, men i næste omgang kæmpe sig op i top tre, og det koster altså nogle penge, forklarer den tidligere Superliga-træner Peter Sørensen, der yderligere mener, at Brøndby har for mange spillere, der slet ikke er gode nok.

Den 1,96 m høje tysker skiftede til AGF fra Köln sidste sommer, og han er hurtigt blevet en af de første på holdkortet i den aarhusianske fodboldklub.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top