The perfect guide to the casino

Sådan er det at møde gamle holdkammerater

Mens mange spillere undlader at juble, hvis de scorer mod en tidligere klub, er Brøndbys Nicolai Vallys ikke en af dem. Efter at have scoret mod Silkeborg søndag, blev der fejret på fuld tryk. Efter kampen blev han spurgt om, hvordan det var at score mod sine tidligere holdkammerater, i et interview med Viaplay.

“Altså, vi får tre point, så det var rigtig dejligt. Men det var en speciel kamp og første gang, jeg spiller mod mine tidligere holdkammerater. Det var specielt, og det er dejligt at have de tre point nu,” sagde han, inden klippet skiftede.

Vallys bemærkede også, at Brøndby i løbet af kampen kom til at stå for langt tilbage på banen mod Silkeborg, selvom de endte med at vinde kampen 2-1.

Vallys’ jubel blev bemærket i kampen, da kameraet zoomede ind på ham. Brøndbys sejr mod Silkeborg betyder, at holdet nu er på fjerdepladsen i Superligaen og skal spille mod FC Nordsjælland i den sidste runde af grundspillet for at sikre sig en plads i mesterskabsspillet. Silkeborg skal samtidig møde FCM på søndag.

OVERSIGT

Scroll to Top