The perfect guide to the casino

Medie: Zidane bliver fransk landstræner

Zinedine Zidane overtager ifølge franske medier posten som fransk landstræner efter Didier Deschamps efter VM i Qatar, skriver The Sun.

Den ikoniske franskmand har været uden job, siden han forlod Real Madrid sidste år. Han har været kædet sammen med flere topjob i fodboldverdenen, men den trefoldige Champions League-vinder har afslået samtlige tilbud. Senest har Zidane været nævnt i forbindelse med Paris Saint-Germain og Juventus.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Imidlertid har den 50-årige franskmand ventet tålmodigt på, ”Hvad Frankrig har brug for”. Ifølge esRadios Sergio Valentin bliver han landstræner, når VM-slutrunden i Qatar er spillet til ende.

I juni erklærede Zidane i den franske avis L’Equipe, at han ikke ” var færdig med ”Les Bleus”, da han offentliggjorde sin hensigt om at overtage landsholdet.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Det vil jeg selvfølgelig gerne. Jeg håber på at blive landstræner en dag. Hvornår? Det er ikke op til mig, sagde den tidligere succesfulde Real Madrid-manager.

– Jeg vil gerne fuldende cirklen med det franske landshold. Jeg kom på landsholdet som spiller, og det er det bedste, der nogensinde er sket for mig. Nu er jeg træner, og tanken om Frankrig er fast forankret i mit hoved.

– Mit dybeste ønske er, at der ikke vil være noget smukkere, end det franske landshold, erklærede Zidane.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top