The perfect guide to the casino

Boilesen om EM-billet: Livet er forunderligt

Nicolai Boilesen erkender, at livet som fodboldspiller til tider er forunderligt.

Tilbage i 2011 fik Nicolai Boilesen sin debut for det danske A-landshold, men det er først i år, at han oplever en slutrunde i de røde-hvide farver, og selvom ventetiden har været lang, så har det været det hele værd, fortæller FC København-profilen.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– Det har jo været 10 år undervejs, for jeg fik debut i 2011. Det lyder voldsomt, når man siger det på den måde, men vi kvalificerede os jo hverken i ’14 eller ’16. I ’12 blev jeg skadet, lige inden det startede, fortæller Boilesen.

– Så var der her i ’18, hvor en anden blev udtaget under Åge. Så ja, det er noget, jeg altid har drømt om at opleve og gerne vil have på mit cv. Jeg vil ikke bare have det på cv’et, men jeg vil også være en del af det og gøre en forskel. Jeg vil ud og vise mig frem.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Jeg har altid sagt, at det største for mig er at repræsentere mit land på højeste niveau. Hvad er større end en slutrunde på hjemmebane? Det bliver forhåbentligt dejligt vejr, så folk kan stå der i shorts. Det er fantastisk, lyder det fra Boilesen, der har været heldig med, at slutrunden blev rykket med et år.

– Når man tænker tilbage på det, så skulle den her slutrunde jo have været for et år siden, og der var jeg ikke engang skadesfri efter min korsbåndsskade.

– Så livet har det med at gøre nogle forunderlige ting en gang i mellem, og det er både på godt og ondt. Det er bare om at nyde rutsjeturen og tage det hele ind. Det prøver jeg også at gøre i den her situation, siger Boilesen.

SE ALT FRA BRØNDBYS GULDFEST LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Hjulmand efter testkampe: Det bedste der kan ske for et hold er top-konkurrence om pladserne.

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top