The perfect guide to the casino

Ingen fra FCK i top fem: Her er Superligaens mest værdifulde spillere

Transfermarkt har opdateret markedsværdierne på Superligaens spillere, og Kamaldeen Sulemana stryger til tops med en eksplosiv stigning, mens Jesper Lindstrøm også rykker op i hierakiet.

Superligaen er slut, og derfor har Transfermarkt igen leveret deres halvårlige opdateringer af spillerværdierne på alverdens fodboldspillere.

I den danske Superliga er der en ny højdespringer i form af Kamaldeen Sulemana fra FC Nordsjælland, hvis markedsværdi har rundet intet mindre end ni millioner euro, hvilket i danske kroner er 67 millioner.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Brøndbys Jesper Lindstrøm indtager andenpladsen, idet hans markedsværdi er steget med én million euro, så det i danske kroner nu hedder 52,5 millioner kroner.

Denne stigning gør også, at Brøndby-esset distancerer Evander, Frank Onyeka og Anders Dreyer, der alle har en vurdering på 45 millioner kroner.

Dermed er der ingen FC København-spillere i top fem, mens Jonas Wind banker kraftigt på, idet hans markedsværdi har taget et lille hop, så han nu er 37,5 millioner kroner værd.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Åbenbart ekstremt kontroversielt’ – men derfor pegede David Nielsen på FCK’er som forårets profil!

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top