The perfect guide to the casino

FC København-boss: FC Midtjylland har vundet i lotto

Allan Agerholm har givet et længere interview omkring FCM og FCK.

I april blev 56-årige Allan Agerholm valgt som ny bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, som er selskabet bag FC København.

Den nye formand har netop givet et interview til fanmediet Copenhagen Sundays, hvor han blandt andet talte om FC Midtjylland, og hvor meget der skal investeres i FC København.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– Nu begynder vi at bevæge os ud i det fodboldtekniske regnestykke, som jeg ikke har lært endnu, men det, jeg har lært, er, at man skal ikke basere sin privatøkonomi eller sin virksomheds økonomi på, at man vinder i lotto. FC Midtjylland har vundet i lotto.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Du skal basere din privatøkonomi og virksomhed på sund købmandskab. Det er sådan et FCK og Parken, jeg driver, og det er helt sikker sådan et FCK, som PC (sportsdirektør Peter Christiansen, red.) driver. Jeg tror, vi kommer fra den samme skole.

– Vi tror ikke på, at man grundlæggende bare skal købe sig til succes. Vi tror på, at man skal være en købmand, der bliver en succes, og det tror jeg også på, at man kan i en fodboldklub. Det kan man alle andre steder, siger Allan Agerholm til Copenhagen Sundays.

SE ALT FRA CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Anders Holch Povlsen giver tro på tingene i FCM: ‘Hvis de andre skal være med, skal de løbe stærkt’

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top