OB har strategien på plads: Top seks

The perfect guide to the casino

OB har strategien på plads: Top seks

OB har netop præsenteret klubbens nye strategi.

OB har netop her til formiddag præsenteret deres nye strategi, som løber frem til 2026.

Den er sat i verden da OB har underpræsteret i forhold til budget og målsætning i de seneste år.

– Når vi har benchmarket os med vores konkurrenter, er det tydeligt, at vi gennem de sidste fem år har underpræsteret i forhold til vores budget og målsætning. Vi har ikke været dygtige nok, men gennem den nye strategi skal vi forbedre os på flere parametre, så vi skaber et OB, der er bedre i morgen, end det var i går, siger OB-ejer Niels Thorborg i en pressemeddelelse.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– Vi skal have en mere tydelig og ensartet spillestil mellem førsteholdet og Akademiet, så spillerne har en tryg ramme at fungere i. Spillestilen skal være fremadrettet, dynamisk og målsøgende, og der er udarbejdet retningslinjer for, hvordan det i OB-regi skal trænes og eksekveres, siger han og tilføjer:

– Ligeledes er det klart, at vi har haft en grundig snak med vores kommende cheftræner, Andreas Alm, om, hvordan han har tænkt sig at tilføre sit personlige præg på denne spillestil.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Vi ønsker at få både vores unge og vores mere erfarne spillere til at kunne levere på højest mulige niveau i så mange kampe som muligt, og derfor har vi besluttet at investere mere uden for banen.

– Ved at opgradere staben omkring spillerne antalsmæssigt, bliver der flere ressourcer til at udvikle både holdmæssige og individuelle færdigheder.

– Når vi bliver fastere i kødet på spillestilen og får flere ressourcer i staben, mener vi, at der er grundlag for at styrke vores indsats omkring køb og salg af spillere, så vi bliver bedre købmænd til gavn for både pointhøst og økonomi. Disse tiltag skal resultere i bedre resultater, mere seværdig fodbold og samtidigt skabe mere stolthed og begejstring omkring klubben.

SE ALT FRA BRØNDBYS GULDFEST LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Hemmingsen om OB: ‘Sådan vil vi gerne spille fremover’

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top