Ekspert SLAGTER Brøndby-spiller: Hvor usikker har man lov at være?

The perfect guide to the casino

Ekspert SLAGTER Brøndby-spiller: Hvor usikker har man lov at være?

Brøndbys målmand, Marvin Schwäbe, får ikke mange rosende ord med på vejen af Discoverys ekspertkommentator Morten Bruun.

Brøndby IF har haft en fremragende sæson, hvor de lige nu indtager en delt 1. plads med FC Midtjylland med 27 point efter 13 kampe.

På trods af den flotte halvsæson, så er det dog ikke alle Brøndby-spillere, som har gjort sig lige positivt bemærket i alle kampe – heriblandt målmanden Marvin Schwäbe.

Læs også: Ekspert ville ikke blive overrasket: Niels Frederiksen spøger i snart ledigt Superliga-job

Den 25-årige tysker har således leveret et par fæle drops i løbet af efterårssæsonen – blandt andet mod AC Horsens og Fremad Amager, hvor Marvin Schwäbe så alt andet end god ud, og det er heller ikke gået ubemærket hen hos Discoverys ekspertkommentator Morten Bruun, som i en klumme hos B.T skriver følgende.

– Hvis det skal være, kan jeg leve med, at målmænd en gang imellem laver et kæmpedrop. Som Brøndbys Marvin Schwäbe gjorde i slutminutterne mod AC Horsens. Det blev dog uden betydning, for denne gang fik Horsens ikke udlignet.

Læs også: Jan Bech blander sig: Derfor har Brøndby ikke forlænget med Niels Frederiksen

– Men til gengæld var samme Schwäbes målmandsspil i pokalkampen mod Fremad Amager tre dage forinden under al kritik. Hvordan kunne de to afslutninger gå ind? Et langskud fra kanten af straffesparksfeltet i det korte hjørne i en meters højde og en halvkikset afslutning fra en spids vinkel.

– Fremad Amagers to mål var i en anden fejlkategori end brøleren mod Horsens, men på en måde var de værre. For når den slags bolde går ind, kan jeg ikke lade være med at tænke: Jamen, hvilke bolde tager Marvin Schwäbe så?, spørger Bruun retorisk.

Marvin Schwäbe skiftede til Brøndby fra Bundesliga-klubben Hoffenheim tilbage i sommeren 2018, og han har siden da spillet mere end 100 kampe for de blå/gule fra Vestegnen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘CV’ om transfervinduet: Kigger på forstærkning – og vil holde på stjernen.

Læs også: Alene i FCK: Kamil Wilczek SLAGTES – Vil sende ham tilbage til Brøndby

Læs også: Nyt Brøndby-scoop: ‘De scorer 10x prisen på ham om to år’

Læs også: Har Brøndby givet Lindstrøm ‘påtale?’ Ændrede holdning på under en uge

Læs også: Medier sender ‘Jobbe’ til Tyrkiet: Dét vurderes han til at koste

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top