The perfect guide to the casino

Ekspert ville ikke blive overrasket: Niels Frederiksen spøger i snart ledigt Superliga-job

Niels Frederiksen har kontraktudløb i Brøndby efter sæsonen, og snart kan der komme et andet ledigt job i Superligaen, som kan friste ham.

Brøndby IF tøver med at forlænge Niels Frederiksens kontrakt, som står til at udløbe, når indeværende sæson er færdigspillet.

Derfor kan han i princippet skifte til en konkurrerende klub meget snart, og der er én interessant klub i Superligaen, der søger efter en ny træner.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

B.T. erfarer, at OB ikke forlænger kontrakt med Jakob Michelsen, og at de aktivt leder efter en mand, der kan tage over for OB-cheftræneren.

Niels Frederiksen er næppe en mand, som fynboerne endnu har forsøgt at hente, men faktum er, at de snart kan kontakte ham, da kontraktudløb nærmer sig.

Et scenarie som TV3 Sport-ekspert Kenneth Emil Petersen sagtens kunne se for sig. Han tror på, at Niels Frederiksen kunne finde på at sige ja til OB.

– Jeg ville sagtens kunne se Niels Frederiksen tage over i OB, siger han i indslaget i videoafspilleren øverst, hvor du også kan høre ham uddybe det.

Carsten V. Jensen udtalte i forbindelse med Brøndbys seneste kamp mod AGF, at man ville tage en snak om fremtiden i løbet af vinterpausen.

Niels Frederiksen har foruden Brøndby også været træner i Superliga-klubberne Lyngby og Esbjerg samt det danske U/21-landshold.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top