The perfect guide to the casino

Andreas Bruus om sin forvandling: – Jeg var langt ude i kulden i Brøndby!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Andreas Bruus var så langt ude i kulden, at han ikke turde regne med, at kontrakten med Brøndby ville blive forlænget.

I foråret fik Andreas Bruus chancen på højre back, og den chance greb den tidligere angriber i den grad. Men det havde han ikke regnet med. Men så fik han en snak med holdets træner, Niels Frederiksen.

– Jeg tror egentlig, jeg var så langt ude i kulden, at jeg begyndte at træne som venstre back faktisk, og så havde jeg et par træninger dér, hvor jeg egentlig selv synes, jeg gjorde det ret positivt. Lige før vinterpausen havde jeg så en snak med Niels om, at de i trænerstaben gerne ville prøve at se mig noget mere på højrebacken. At det så gik over alt forventning er bare positivt, og det reddede jo for mit vedkommende rigtig meget af min tid her i Brøndby, siger Andreas Bruus til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

21-årige Andreas Bruus har været stærk både defensivt og offensivt i mesterskabsslutspillet som højre back.

– Det var jo over alt forventning, at jeg kunne slutte sæsonen sådan, og mere end jeg turde drømme om. Jeg havde jo ikke regnet med særlig meget for at være ærlig, for det kan man jo ikke tillade sig, når man ikke havde spillet mere, end jeg havde på det tidspunkt. Så alt har for mit vedkommende bare været meget positivt efter corona-pausen, siger Andreas Bruus.

(På videoen øverst på siden kan du se Brøndby vinde over AGF i sidste sæsons sidste kamp).

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Hans mål er nu at spille fast som højre back.

– Jeg var et sted i min karriere, hvor jeg ikke havde turde regne med at skulle forlænge min kontrakt med Brøndby. Men det skete, og jeg fik en del kampe på backen på baggrund af nogle skader, men jeg fik chancen, og jeg synes, jeg greb den. Så jeg er virkelig glad for den måde, sæsonen sluttede på – og også den måde vi sluttede på som hold, fordi vi får gjort masser af ting bedre i vores spil. Og fra mit perspektiv fik jeg vel sluttet sæsonen meget mere positivt, end jeg nogensinde havde forestillet mig, siger Andreas Bruus.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top