The perfect guide to the casino

Spiltips: Jess Thorup hævner sig – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Gent – Kortrijk – Gent vinder og begge hold scorer

– Den belgiske liga er blandt dem, som allerede er begyndt, men den forrige udgave blev jo også afblæst på grund af corona-pandemien. Her fik Gent med danske Jess Throup i spidsen en andenplads efter suveræne Club Brugge.

– Derfor var der også noget af en streg i regningen, at Gent lagde for med at tabe 1-2 ude mod St. Truiden. Men vi regner med, at det skal hævnes

– Jess Thorup må straks sørge for, at skuden kommer på rette kurs, og det burde kunne lade sig gøre på hjemmebane – selvom der ikke er tilskuere – mod et hold, der sluttede som nummer 11 ud af 16 hold i sidste sæson.

– Gent har dog visse problemer. De har indkasseret mål i alle deres sidste seks hjemmekampe, og de har kun spillet til nul i en ud af deres seneste ti kampe i den belgiske liga.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Kotrtijk imponerede bestemt heller ikke i premieren, hvor de hjemme tabte med 1-3 til Waasland-Beveren, som i sidste sæson sluttede som nummer sjok i ligaen, og som kun fik lov at spille med i denne sæson, fordi det belgiske forbund suspenderede nedrykningen.

– Det er dog værd at notere sig, at Kortijk har scoret i fem ud af deres seneste seks udekampe.

– Et resultat som 2-1 til Gent virker realistisk, og det kan man få hos Onsidebetting til odds 8.75. Gent lavede dog hele 59 mål i 29 kampe i sidste sæson, så chancen er der bestemt for, at de laver flere mål.

– Vi prøver derfor at gå efter sejr til Gent kombineret med, at begge hold scorer. Det giver et odds på 2,65, og det er bestemt spilbart.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 19.00

Sådan ligger de

Gent nummer 13 (V0 U0 T1)
Kortrijk nummer 18 (V0 U0 T1)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,65

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 265 kroner

Overskud: 165 kroner

Regnskab for august: Indsats: 1900 kroner. Gevinst: 2.163,50 kroner.

(På videoen øverst på siden kan du se Jess Thorups tropper tæve Genk i sidste sæson).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top