The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Her har du søndagens rygetbørs.

Manchester United har opstillet en ønskeliste med fem spillere, de gerne vil have fat i denne sommer. Det er Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Jack Grealish (Aston Villa), Donny van de Beek (Ajax), Matthijs de Ligt (Juventus) og Kingsley Coman (Bayern München). London Evening Standard har mere om sagen.

Nok er skuffelsen over at være røget ud af Champions League stor i Juventus – også hos superstjernen Cristiano Ronaldo. Men formand Andrea Agnelli forsikrer ifølge den italienske udgave af Sky Sport, at det ikke får portugiseren til at forlade klubben. (Du kan se Cristiano Ronaldo score to mål i kampen mod Lyon, som italienerne vandt 2-1 – kun for alligevel at ryge ud af Champions League på grund af reglen om udebanemål).

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Italienske Tuttosport skriver, at Tottenham er i forhandlinger med Inter-forsvareren Milan Skriniar. Den 25-årige slovak har ellers også været i kikkerten hos Liverpool og begge Manchester-klubber.

Chelsea vil sælge den brasilianskfødte italiener, Jorginho, for at få råd til at købe den engelske midtbanespiller, Declan Rice af West Ham. Han har en fortid som ungdomsspiller i klubben. Den historie har Daily Star mere om.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Crystal Palace scorede ikke ret mange mål i sidste sæsons Premier League. Derfor vil London-klubben nu forsøge at leje Gerard Deulofeu, der rykkede ned sammen med Watford. Det skriver 90min.com. Den 26-årige angriber gik på FC Barcelonas akademi, La Masia, og han har også spillet for Everton, Sevilla og AC Milan.

AJax vil ifølge Daily Telegraph (kræver login) gerne leje den engelske venstrekantspiller, Ryan Sessegnon, af Tottenham i den kommende sæson.

Everton er ifølge franske Le10Sport ude efter den tidligere Monaco-spiller, Thomas Lemar. Den 24-årige franske midtbanespiller har mistet sin plads på Atlético Madrids hold, og han er derfor inden for økonomisk rækkevidde for de blå fra Liverpool.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top