Torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du torsdagens rygtebørs.

Den tidligere brasilianske stjerne, Rivaldo, siger ifølge Tribalfootball, at Lionel Messi, kan ende i Manchester City, hvor han kan blive genforenet med Josep Guardiola, der var træner i FC Barcelona fra 2008-12. Sikkert er det, at den argentinske mega-stjerne er utilfreds med tingenes tilstand hos de nu forhenværende spanske mestre.

Real Madrid kan ende med at hjælpe Chelsea til at få fat i Bayer Leverkusens tyske landsholds-es, Kai Havertz. Det sker, hvis Bundesliga-klubben kan få lov at leje det brasilianske kæmpe-talent Reinier af de nykårede spanske mestre, fordi han kan dække tabet på midtbanen. Det skriver Goal. Et skifte til Chelsea afhænger dog stadig af, om klubben kvalificerer sig til Champions League.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Liverpool er ifølge Goal villige til at sælge reservemålmand Loris Karius denne sommer. Franske Montpellier skal være klar med et bud på den tyske keeper, der blev verdenskendt for en meget dårlig kamp, da Real Madrid vandt Champions League-finalen i 2018.

Pierre-Emerick Aubameyang håber stadig på et skifte til FC Barcelona. Arsenal-angriberen er dog kun andetvalg, da klubben stadig satser mest på Lautaro Martinez fra Inter. Sportsmole har historien. (Du kan se Pierre-Emerick Aubameyang score for Arsenal i videoen øverst på denne side):

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Chelsea skal være villige til mere end at fordoble lønnen for målmanden Dean Henderson, som Manchester United i to sæsoner har udlejet til Sheffield United. Han skal gå fra 70.000 pund om ugen til 170.000 pund (1,4 millioner kroner) om ugen. Den historie har Daily Star.

Nyoprykkede Leeds overvejer ifølge ejeren, Andrea Radrizzani, at hyre uruguayaneren Edinson Cavani, der har kontraktudløb i Paris Saint-Germain. Derimod siger de nej til Zlatan Ibrahimovic i AC Milan. Football-Italia har mere om den sag.

MARCA spekulerer i, at Real Madrids franske reservemålmand, Alphonse Areola, skal være på vej til engelsk fodbold, efter at familien har købt hus i London.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top