Tirsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du tirsdagens rygtebørs.

Det skal koste Chelsea en milliard, hvis de vil have fat i Atlético Madrids målmand, Jan Oblak. Det skriver Goal, som også kan fortælle om fornyet interesse hos Valencia for London-klubbens nuværende keeper, Kepa Arrizabalaga. (Du kan se en dejlig video med Chelsea-mål øverst på siden).

Både den tidligere hollandske angriber, Patrick Kluivert, og den tidligere franske forsvarsspiller, Laurent Blanc, er ifølge spanske AS kandidater til at efterfølge Quique Sétien, hvis FC Barcelona vælger at fyre træneren. Begge har en fortid som spiller i klubben.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Juventus opfordrer ifølge italienske Tuttosport Manchester City og Paris Saint-Germain til at byde på den brasilianske angriber, Douglas Costa, som klubben vil erstatte med den mexicanske angriber, Raúl Jimenez fra Wolverhampton.

Den tidligere tyske landsholdsspiller, Mario Götze, kan ifølge Bild (kræver login) ende i Monaco, hvor han så kan blive genforenet med den tidligere Bayern München-træner, Niko Kovac. Den franske klub har netop fyret spanieren Robert Moreno.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Den tidligere Arsenal-manager, Unai Emery, ender ifølge spanske MARCA som træner for Villarreal, hvis nuværende træner, Javier Calleja, forventes at forlade klubben, der har kvalificeret sig til Europa League til næste sæson.

Den nuværende Arsenal-manager, Mikel Arteta, vil til gengæld gerne have en hurtig afklaring i forhold til angriberen fra Gabon, Pierre-Emerick Aubameyang, om, hvorvidt han bliver i klubben, eller om han skal sælges. Goal har mere om den sag,

Napoli er ifølge Daily Mail interesserede i den norske angriber fra Crystal Palace, Alexander Sørloth, der har en fortid i FC Midtjylland. Også Fiorentina og tyske Wolfsburg meldes interesserede. Han har i denne sæson været udlejet til tyrkiske Trabzonspor.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top