The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken kan blive fristet: Ny kæmpeklub overvejer Daramy-bud

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Okore bekræfter interesse fra danske klubber: Skifter han til denne Superliga-topklub?

FC København har en guldfugl i Mohamed Daramy, og der er nu flere bejlere til den unge offensivspiller med det danske pas.

Mohamed Daramy har udviklet sig til at være en stor profil for FC København, og den kun 18-årige angriber har tiltrukket sig interesse fra RB Leipzig.

Det har længe været kendt, og Yussuf Poulsens klub viser fortsat interesse i den unge FC København-profil, men de er langt fra ene.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Ifølge B.T.’s transferpodcast udviser Borussia Dortmund stor interesse i Mohamed Daramy, og mediet spår, at Ståle Solbakken kan blive fristet af et stort bud.

I tysk presse har det været fremme, at RB Leipzig har overvejet at afsende et bud på omkring 75 millioner kroner, men det er endnu ikke sket. Her står der intet om Borussia Dortmund-interessen.

Mohamed Daramy er selv blevet forholdt rygterne om et skifte til RB Leipzig. I videoafspilleren øverst kan du høre, hvad den unge angriber mener om det.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Mohamed Daramy har haft et stort 2020, hvor han startede året ud med at blive dansk statsborger. I den anledning sagde han følgende til FCK’s hjemmeside.

– Jeg er meget glad, det er en stor ting. Min mor har kæmpet for, at jeg og mine søskende kan stå med et dansk statsborgerskab nu. Jeg kan se hvor glade min mor og resten af min familien er, det gør det ekstra specielt.

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top