Torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du torsdagens rygtebørs.

Chelsea-manager Frank Lampard kalder ifølge Goal Bayer Leverkusens midtbanespiller, Kai Havertz, for en topspiller, men han afviser, at de blå fra London endnu har et konkret bud på den 21-årige tysker, som du kan se score på videoen øverst på denne side.

Det har længe lignet Liverpool, men nu er det Manchester City, der fører kapløbet om at sikre sig Napolis senegalesiske forsvarsspiller, Kalidou Koulibaly. The Sun har meget mere om den sag.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Atlético Madrid har ifølge Bild interesse for den tidligere tyske landsholdsspiller, Mario Götze, hvis kontrakt med Borussia Dortmund løber ud.

Arsenal overvejer ifølge Daily Mail at skille sig af med midtbanespilleren Matteo Guendouzi, som senest gjorde sig bemærket ved at tage fat i nakken på sin franske landsmand, Neal Maupay, i klubbens kamp mod Brighton, hvor han også skulle have hånet modstanderne med deres lavere indtægt.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Ifølge italienske Calciomercato har Inter kig på Torinos 16-årige landsholdsangriber, Andrea Belotti, som i givet fald skal erstatte Lautaro Martinez, hvis argentineren bliver solgt til FC Barcelona.

Interesserede klubber skal til lommerne, hvis de vil have fat i Raúl Jimenez fra Wolverhampton. Ifølge Transfer Podcast har klubben sat en prisseddel på mexicaneren på 100 millioner pund (823 millioner kr.). Den 29-årige angriber er kædet sammen med bl.a. Manchester United og Juventus.

Den tidligere engelske landsholdsmålmand, Joe Hart, sættes i forbindelse med Shrewsbury Town fra den tredjebedste række. Det var klubben, hvor det hele begyndte, inden han bl.a. kom til Manchester City. Netop nu løber kontrakten ud med Burnley, hvor han primært har været reservemålmand. Men ifølge Shropshire Star mener den 33-årige målmand stadig, at han kan begå sig på højeste niveau.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top