Lørdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du onsdagens rygtebørs.

Christian Eriksen kan ifølge The Sun tænkes at ende i Newcastle i næste sæson. Der er en del forudsætninger, der skal gå i opfyldelse. Først skal det saudi-arabiske konsortiums overtagelse af Premier Leagues nordligste klub godkendes. Dernæst skal de ansætte den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, som ny mand på sidelinjen. Og til sidst skal de blive enige med den danske landsholdsspiller, der som bekendt skiftede fra Tottenham til inter så sent som i januar i år.

Atlético Madrid har ifølge Goal sagt nej til en unavngiven klub i Premier League, der har budt 150 millioner euro (1,1 milliarder kroner) på Joao Felix. Den 20-årige angriber kom til klubben i sommer, men portugiseren har endnu ikke for alvor slået igennem. Han har spillet 21 kampe og lavet seks mål.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det har været på vej hele sæsonen, og nu bekræfter Manchester Citys manager, Pep Guardiola, at den tyske fløjspiller, Leroy Sané, ikke har villet skrive under på en forlængelse, og at han derfor forlader klubben denne sommer. Han er sat i forbindelse med Bayern München. Goal har mere om sagen.

Den tidligere mangeårige danske landsholdsmålmand, Peter Schmeichel – der som bekendt er far til den nuværende keeper, Kasper Schmeichel – siger ifølge Daily Express, at kilder tæt på spilleren fortæller ham, at Manchester Uniteds franske stjerne, Paul Pogba, foretrækker at blive i klubben. Han er også sat i forbindelse med sin tidligere klub, Juventus, samt Real Madrid.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Chelsea kan ifølge Daily Telegraph (kræver login) blive nødsaget til at sælge den defensive franske midtbanespiller, N’Golo Kanté, for at få råd til den mere offensivt betonede tysker, Kai Havertz fra Bayer Leverkusen (Du kan se bl.a. Kai Havertz score for Bayer Leverkusen på videoen øverst på siden).

Tottenham-manager José Mourinho siger ifølge Goal, at klubben ikke har råd til dyre indkøb denne sommer. Portugiseren vil i stedet lave to-tre ‘vigtige justeringer’ på holdet.

Både Fiorentina og Everton er ude efter den brasilianske forsvarer, Thiago Silva, hvis kontrakt med Paris Saint-Germain udløber denne sommer. Han forlanger dog ifølge Gazzetta dello Sport t millioner euro (75 millioner kroner) om året i løn, og det er mere end både den italienske og den engelske klub vil betale.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top