The perfect guide to the casino

Solbakken slår fast: HAN må vente til næste sæson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FCKø-manager Ståle Solbakken regner ikke med flere kampe til Nicolai Boilesen i denne sæson.

Tidligere havde venstrebacken selv håbet på, at han kunne komme i spil, når Superligaen startede op igen efter corona-pausen.

FCK har første kamp ude mod Lyngby på mandag, men her kommer Nicolai Boilesen ikke med. OG FCKs manager, Ståle Solbakken, regner heller ikke med, at der bliver flere kampe til den tidligere landsholdsspiller i denne sæson.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Med Boilesen har vi ingen stress. Vores mål med ham er, at han er klar igen næste sæson, siger Ståle Solbakken til bold.dk

Hans hold vandt tirsdag en træningskamp hjemme mod Sønderjyske, og her manglede foruden Nicolai Boilesen også den senegalesiske angriber, Dame N’Doye – som er ude lidt endnu – samt offensivspilleren Viktor Fischer og angriberen Jonas Wind, der ellers var med i den forrige testkamp mod OB (2-2).

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Viktor er jo aktuel mod Lyngby. Han fik et lille riv mod OB, men det var et lille, lille riv, så vi får at se, hvad han kan mod slutningen af ugen. Forventningen er, at han kan træne med, siger Ståle Solbakken.

– Jonas har vi haft til nogle undersøgelser i forhold til, at vi ikke gør noget dumt i hans genoptræning. siger den norske FCK-manager.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top