The perfect guide to the casino

Klopp drømmer om at få Coutinho tilbage – men han er ikke førstevalg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Liverpool-manager Jürgen Klopp drømmer om at købe Philippe Coutinho tilbage. Men førsteprioriteten til sommer er Bayer Leverkusens Kai Havertz.

Ifølge Daily Express ser Liverpools tyske manager sin landsmand, Kai Havertz, som den bedste handel, klubben kan gøre til sommer.

Liverpool havde et meget roligt januar-vindue, hvor Premier Leagues suveræne førerhold kun købte japaneren Takumi Minamino af Red Bull Salzburg.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Men Jürgen Klopp er parat til at bruge mange penge til sommer på 20-årige Kai Havertz, som både i denne og i sidste sæson har været en nøglespiller for Bayer Leverkusen, der senest vandt 4-3 over højtflyvende Borussia Dortmund i Bundesligaen.

Men andre klubber er også meget ivrige efter at få fat i den unge midtbanestjerne – bl.a. Bayern München. Og her er det, at Philippe Coutinho kan komme ind i billedet som andetvalg.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

FC Barcelona købte brasilianeren af Liverpool i januar for 1,2 milliarder kroner, men hans tid i det katalanske var med vekslende succes, og han er i denne sæson udlejet til Bayern München, der ikke umiddelbart er indstillet på at udnytte forkøbsretten.

FC Barcelona vil have 660 milioner kroner for Philippe Coutinho, og de penge skal bruges til at finansiere enten et tilbagekøb af brasilianeren Neymar fra franske Paris Saint-Germain eller af det argentinske stjerneskud, Lautaro Martinez fra Inter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top