The perfect guide to the casino

Søndagens odds: To favoritter kan fordoble din glæde

Odds forslag: Vi tager to af de traditionelle favoritter til søndagens double. De kan fordoble din indsats, og det er da værd at gå efter.

Osasuna – Real Madrid 2

– Real Madrid tabte uventet hjemme i Copa del Rey kvartfinalen i torsdags mod Real Sociedad. Nederlaget kom efter 21 kampe i alle turneringer med kun sejre og uafgjorte.

– Nederlaget vil nage træner Zinédine Zidane, der endnu ikke har ført Real Madrid til en sejr i den spanske pokalturnering. Men det kan omvendt sagtens føre til, at de skærper sig i jagten på mesterskabet.

– Real Madrid havde vundet otte kampe i træk i alle turneringer inden nederlaget til Real Sociedad. En af disse sejre var dog i finalen i den spanske Super Cup mod Atlético Madrid, der først kom i hus efter straffesparskonkurrence.

– Zinédine Zidanes hold har ikke indkasseret mål i de seneste tre kampe i La Liga.

Osasuna er slet ikke dårlige hjemme

– Real Madrid vandt det første møde imellem de to hold med 2-0.

– Osasuna tabte pudsigt nok også til Real Sociedad i den spanske pokalturnering. Det skete i runden forinden.

. Holdet fra Pamplona er et langt mere uforudsigeligt hold end deres berømte modstandere. Hjemme er de dog godt kørende, for der har de kun tabt to kampe ud af 11 mulige. Og i sidste sæson var de ubesejret på eget græs, da de rykkede op.

– Ikke desto mindre har de kun vundet en ud af deres seneste syv kampe i ligaen, og her er de oppe mod en noget stærkere modstander, så vi regner med, at de taber.

Sådan ligger de

Osasuna nummer 12 (V6 U12 T6)
Real Madrid nummer 1 (V14 U7 T1)

Sidste sæson

Mødte ikke hinanden

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,55

Bayern München – RB Leipzig 1

– Bayern havde ikke den bedste første sæsonhalvdel, hvor klubben blot sluttede på fjerdepladsen. Men siden da har de spillet uimodståeligt, og de synes at være på vej til det ottende mesterskab på stribe.

– De forsvarende mestre har vundet deres seneste seks kampe i Bundesligaen, hvor de har scoret 23 mål. I fem af de seks kampe har de scoret tre mål eller mere.

– På hjemmebane har Bayern scoret hele 33 mål i de første 10 kampe.

– Det første opgør mellem de to hold i Leipzig sluttede 1-1.

Leipzig-forspring sat over styr

– RB Leipzig gik ind i 2020 som nummer et i Bundesligaen, men de har sat forspringet over styr, og nu er de kun på andenpladsen.

– RB Leipzig tabte i Frankfurt og fik kun med hiv og sving 2-2 hjemme mod Borussia Mönchengladabch i sidste runde. Derefter røg de også ud af DFB Pokal efter et nyt nederlag i Frankfurt.

– De lader sig dog ikke skræmme af udebane, hvor deres statistik kun er en lille smule dårligere end på hjemmebane. Og de har scoret mindst to mål i syv af ti hjemmekampe i denne sæson.

– Men RB Leipzig har defensive problemer for tiden. De har indkasseret mål i alle deres seneste seks kampe i Bundesligaen, hvor modstanderne ialt har scoret 11 mål.

Sådan ligger de

Bayern München nummer 1 (V13 U3 T4)
RB Leipzig nummer 2 (V12 U5 T3)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,44

Samlet odds: 2,23

Odds tips: 200 kroner på doublen

Mulig gevinst: 446 kroner

Overskud: 246 kroner

Dette bet og mange andre kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top