The perfect guide to the casino

Lampard er ikke i tvivl: HAN skal være Chelseas nye målmand

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Frank Lampard har udset sig Burnley-målmand Nick Pope som klubbens nye keeper fra næste sæson.

Det vakte opsigt, da Chelsea til weekendens kamp stillede op uden Kepa Arrizabalaga mellem stængerne. I stedet var det den 38-årige Willy Caballero, der vogtede målet i 2-2 kampen mod Leicester.

Chelsea har kun holdt målet rent fem gange i Premier League i denne sæson, og det er naturligvis ikke kun den spanske landsholdsmålmands fejl. Men han har ikke været overbevisende, og derfor havde Frank Lampard altså valgt at sætte Kepa Arrizabalaga af.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Willy Caballero var nu heller ikke alt for god. Specielt ved Leicesters andet mål så argentineren tosset ud, da han slet ikke reagerede på forsøget og bare lod ulykken gå i luften.

Derfor vil Frank Læmpard have en helt ny målmand, og det skal ifølge Daily Express være Nick Pope fra Burnley, der har fået debut på det engelske landshold, og som også har slået den tidligere engelske landsholdsmålmand, Joe Hart, af holdet i Burnley.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Men det bliver ikke helt nemt at få overbevist ledelsen i Chelsea om, at klubben skal købe en ny keeper.

Kepa Arrizabalaga kom til klubben i sommeren 2018 fra spanske Athletic Bilbao for 71,6 millioner pund (630 millioner kr.), og det er verdensrekord for en målmand. Han fik en kontrakt på syv år, og han tjener efter sigende ti millioner pund om året. Handlen blev presset personligt igennem af Chelsea-direktør Marina Granovskaja, der således vil lide et personligt prestigetab, hvis Chelsea må sælge målmanden allerede efter to år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top