The perfect guide to the casino

HURRA: Hareide får sin ønskemodstander

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Danmark skal møde Norge på hjemmebane i en forberedelseskamp få dage før EM-slutrunden.

Åge Hareide får en landskamp mod sine norske landsmænd som forberedelseskamp til EM-slutrunden. Det skriver det norske nyhredsbureau NTB.

Den danske landstræner sagde for nylig, at det kunne være interessant for Danmark at møde Norge, som har vist fremgang på det seneste med spillere som bl.a. Erling Braut Håland og Martin Ødegaard.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Kampen skal spilles mandag 1. juni, som er Anden Pinsedag, og det står fast, at kampen skal spilles i Danmark. Det er dog usikkert, hvor den skal spilles.

Danmark spiller puljekampene ved EM i Parken i København, men det er usandsynligt, at sådan en forbereelseskamp skal spilles dér, fordi venskabskampe traditionelt ikke appellerer til københavnerne, og fordi Parkens græstæppe skal stå helt perfekt til EM-slutrunden.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Der mangler nogle detaljer omkring afviklingssted, men det bliver under alle omstændigheder en interessant kamp mellem to naboer, siger generalsekretær k det norske fodboldforbund (NFF), Pål Bjerketvedt.

Danmark har i forvejen planlagt testkampe mod Færøerne 27. marts på MCH Arena i Herning og fire dage senere mod England på Wembley.

Norge er i modsætning til Danmark ikke kvalificeret til EM, men det kan nordmændene nå endnu, hvis de slår Serbien og dernæst vinderen af kampen mellem Skotland og Israel i Nations League-slutspillet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top