The perfect guide to the casino

Joachim Andersen slog Kasper Dolberg i fransk danskerbrag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Der var en startplads til både Kasper Dolberg og Joachim Andersen, da Nice og Lyon tørnede sammen i 1/8 finalen af Coupe de France.

Begge danskere fik endda fuld spilletid, men det var udeholdet og Joachim Andersen, der trak sig sejrsrigt ud af opgøret, efter noget af et drama til sidst. Lyon kom foran efter et kvarters spil da den brandvarme Moussa Dembele gjorde det til 0-1. Moussa Dembele har dermed scoret i alle sine syv kampe i 2020.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Helt til slut kom Nice igen, da en lang bold fra brasilianske Dante endte hos Adam Ounas, der meget sikkert bankede Nice tilbage i kampen. Dermed lignede det en omgang forlænget spilletid, med kun overtiden tilbage, lige indtil Nice dummede sig i kampens overtid.

Selvsamme Dante, der med sin afgørende assist havde bragt Nice tilbage i kampen, begik et straffespark efter en hård tackling i feltet, og det skulle Houssem Aouar sparke. Den sparkede den 21-årige franskmand sikkert ind, og dermed løb Lyon i sidste ende med sejren.

Der blev også spillet den sidste 1/8 finale i Copa del Rey, og her skulle Sevilla op imod Segunda División-holdet Mirandes. Her stillede Sevilla op med en blanding af reserver og stamspillere, men måtte noget overraskende se sig slået med hele 3-1. Efter blot syv minutter kom Sevilla bagud, og det hele blev værre efter en halv time, da Mirandes gjorde det til 2-0.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Til trods for flere Sevilla-muligheder i 1. halvleg og et pres fra starten af 2. halvleg, fik Mirandes kampens næste store mulighed på et straffespark. Den reddede keeper Tomas Vaclik, og dermed var der stadig et håb om comeback. Det håb døde langsomt, og fem minutter før tid scorede Mirandes også til 3-0. I det 90. minut fik Sevilla reduceret til 3-1, men kunne i sidste ende se sig slået noget overraskende ud.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top