The perfect guide to the casino

Plaffeministeren fortæller: Derfor skifter jeg så ofte klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Fodbold handler om fodbold, men det handler også om penge. Og derfor skifter spillerne i dag ofte klub, siger Ronnie Schwartz, der selv har prøvet at skifte klub nogle gange.

– I moderne fodbold er der kommet store penge indover, og man er vel på en eller anden måde en handelsvare. Der er mange fodboldspillere, der skifter klub ofte – inklusiv mig selv. Måske for at få mere spilletid eller komme til fede klubber og tjene flere penge. Fodbold handler også om at tjene penge. Så det er helt ok at kalde mig en handelsvare. siger Ronnie Schwartz til Midtjyllands Avis (kræver login).

Silkeborgs topscorer er efterhånden blevet 30 år, og han har selv spillet for AaB, Randers FC, Guingamp i Frankrig, Brøndby, Esbjerg, Waasland Beveren i Belgien, Sarpsborg 08 i Norge og nu Silkeborg.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Jeg er glad for, at nogle har villet købe mig for at bruge mine kvaliteter. Det har aldrig været et problem for mig at være en handelsvare. siger Ronnie Schwartz med tilnavnet Plaffeministeren.

Han har spillet for Silkeborg siden sommeren 2018 på en to-årig kontrakt. Han har i denne sæson lavet 12 mål for Silkeborg.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Det er tidligere kommet frem, at Ronnie Schwartz ikke ønsker at forlænge kontrakten med den midtjyske klub, uanset om det bliver til nedrykning eller eje.

Silkeborg overvintrer på sidstepladsen i Superligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top