The perfect guide to the casino

Ole Gunnar Solskjær skifter anfører inden Liverpool-kamp: HAN skal være vores nye kaptajn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har udpeget Harry Maguire som holdets nye anfører inden turen søndag går til Liverpool til opgøret mod ærkefjenden.

Ashley Young skifter til Inter efter ni år i Manchester United, og derfor skal Manchester United skifte anfører. Og manager Ole Gunnar Solskjærs valg er faldet på Harry Maguire, der er kommet til klubben fra Leicester i sommer.

Det er ikke en stor overraskelse, da midterforsvareren i forvejen har været anfører i mange kampe, fordi 34-årige Ashley Young ikke har været på banen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Harry har haft anførerbindet i et stykke tid, og det vil han blive ved med at have. Han er kommet til klubben og har vist sig som en leder. Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket, men jeg er imponeret over hans lederskab, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge lokalavisen Manchester Evening News.

Det bliver første gang, Ole Gunnar Solskjær skal til Anfield som manager. Hans sidste tur der var i 2002 som spiller, hvor Manchester United vandt 2-1.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Siden er der løbet meget vand i Manchester Ship Canal, og Liverpool står som kæmpefavoritter, da de både har hjemmebanen og et forspring på 27 point i tabellen – og en kamp i hånden.

– Vi har brug for en rigtig, rigtig god præstation i den kamp. Men vi slog Manchester City på udebane i sidste måned, og vi har spillet 0-0 mod Liverpool i de to sidste kampe på Old Trafford, så chancen er der, siger Ole Gunanr Solskjær, der iøvrigt fortæller, at angriberen Marcus Rashford er meget tvivlsom til opgøret på grund af den tackling, han blev udsat for i onsdagens omkamp i FA Cup’en mod Wolverhmapton (1-0).

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top