The perfect guide to the casino

Brøndbys danske fanfavorit: Drømmer om at spille på Vestegnen igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Mike Jensen udelukker slet ikke, at han igen vil spille for Brøndby.

Den tidligere Brøndby-spiller er netop skiftet fra norske Rosenborg til APOEL Nicosia fra Cypern. Men det betyder ikke, at han er tabt for altid for de blågule.

– Det er jo ingen hemmelighed, at jeg stadig følger med i alt, hvad der sker i Brøndby, og vender jeg tilbage til Danmark, før karrieren slutter, er Brøndby selvfølgelig den klub, jeg ringer til, siger Mike Jensen til bold.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den snart 32-årige Mike Jensen spillede for Brøndby fra 2006-13 – dog afbrudt af et lejeophold i Malmö FF.

Han bliver med egne ord ikke hurtigere, men han har ikke fysiske problemer og kunne træne fuldt med i sin sidste sæson i Rosenborg, så alderen skulle ikke kunne forhindre et comeback på den københavnske vestegn.

– Brøndby var ikke et tema denne gang, for det er ikke et skifte til Brøndby, jeg havde brug for nu. En dag skal jeg og familien selvfølgelig tilbage til København, men det skulle ikke være nu, for jeg er ikke færdig med at udvikle mig og havde ikke brug for at komme tilbage i en anden comfort zone. Den mulighed får jeg her i APOEL, og så må vi se, om den anden mulighed byder siger sig en dag, siger Mike Jensen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top