The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du onsdagens rygtebørs

FC Barcelona har som bekendt udnævnt Quique Setien som ny træner i stedet for Ernesto Valverde, der blev fyret mandag. Men amerikanske ESPN skriver på Twitter, at de nuværende spanske mestre måske snart skal på trænerjagt igen, da den nye træner har en klausul i sin kontrakt, som gør, at han kan forlade klubben allerede til sommer, selvom han egentlig har kontrakt til 2022.

Samme FC Barcelona har ifølge Daily Mail trukket sig ud af kapløbet om at sikre sig Dani Olmo fra Dinamo Zagreb, der har en fortid som ungdomsspiller i den katalanske storklub. Efter at Luis Suárez er blevet skadet, har det i stedet førte prioritet at sikre en angriber, der kan erstatte ham med det samme. Både Chelsea og Manchester United er efter sigende interesseret i den 21-årige offensivspiller, der ikke er interesseret i at fortsætte i den kroatiske liga, hvor han ellers har haft stor succes og er meget populær.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Tottenham-manager José Mourinho ønsker sig to angribere, der skal dække ind for Harry Kane, der er skadet i mindst tre måneder endnu. Polske Krzysztof Piatek fra AC Milan lader til at blive den ene, men agenterne for spanske Fernando Llorente fra Napoli og belgieren Christian Benteke fra Crystal Palace har ifølge The Independent også været i kontakt med Spurs.

Argentineren Marcos Rojo er for dyr, så det bliver muligvis brasilianske Andreas Pereira, der skal indgå i en byttehandel mellem Manchester United og Sporting Lissabon, hvor de engelske rekordmestre vil have fat i portugisernes Bruno Fernandes. Sportsmole har historien.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Arsenal og Atlético Madrid kan ende med at bytte spillere, så franske Thomas Lemar tager til London, mens landsmanden Alexandre Lacazette rejser den anden vej. Den historie har Daily Express mere om.

Roma har ifølge Daily Star forespurgt på Liverpools schweizer, Xherdan Shaqiri, i et forsøg på at få dækning for Nicolo Zaniolo, der blev skadet for resten af sæsonen, da romerne tabte på hjemmebane til Juventus i weekenden. Champions League-vinderne har dog sagt nej.

Achraf Hakimi siger ifølge goal.com, at han er i tvivl om, hvorvidt han vil fortsætte i Borussia Dortmund eller hellere vil hjem til Real Madrid. Den spanske kongeklub har lejet den 21-årige forsvarsspiller ud til tyskerne i denne sæson, og han har gjort det glimrende, så madrilenerne vil gerne have ham retur til sommer, men Bundesliga-holdet vil omvendt også gerne beholde marokkaneren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top