The perfect guide to the casino

Farvel til Dortmund? Jacob Bruun Larsen på vej til Bundesliga-klub i krise

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Jacob Bruun Larsen kan være på vej til Eintracht Frankfurt, der er i formkrise.

Det har knebet med spilletiden for Jacob Bruun Larsen i efteråret for Borussia Dortmund, og derfor kan han være på vej væk.

Eintracht Frankfurt har problemer i begge ender, og derfor kan klubben fra den tyske finanshovedstad måske kaste en redningskrans for den 21-årige danske fløjspiller.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Ifølge Ruhr Nachrichten vil der i givet fald blive tale om en lejeaftale med købsoption fra Eintracht Frankfurts side. Men avisen skriver ogå, at Jacob Bruun Larsen på ingen måde er desperat i forhold til at skulle væk fra Borussia Dortmund.

Eintracht Frankfurt kom fornuftigt fra start i denne sæson med blandt andet en sejr på 5-1 over mestrene fra Bayern München. Men holdet har ikke vundet i seks kampe, og de seneste fire er tabt, så nu ligner det en kamp om at undgå nedrykning for klubben.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Ifølge Frankfurter Rundschau er det især den højre side af offensiven, der halter for Eintracht Frankfurt.

Jacob Bruun Larsen er højrefodet, men han optræder ofte i venstre side for at kunne trække ind i banen og derfra udnytte sin skud- og målfarlighed.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top