The perfect guide to the casino

Super Cup: ‘Valencia skal føle sig snydt’ – Her er den særlige årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Der er lang vej igen for Daniel Wass og Co., hvis de har planer om at komme i Super Cup-finalen.

Man er bagud med 0-2 ved pausen til Real Madrid, og det har i den grad været en 1. halvleg, hvor Real Madrid har været det bedste hold. Havde det ikke været for en uskarp Luka Jovic, var Real Madrid også foran med 0-3 ved pausen, og derfor skal Valencia komme helt anderledes ud til 2. halvleg.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

På Twitter er man overhovedet ikke tilhænger af, at turneringen er blevet rykket til Saudi Arabien. Den flytning bliver set som et stort selvmål, hvor man kun har bevist, at pengene stadig taler i fodboldens verden. På det sociale medie er der også flere, der mener, at Valencia med god grund kan føle sig snydt. Ikke nok med, at Super Cuppen er blevet rykket væk fra Spanien, så står man til at ryge ud af semifinalen til et hold, der ikke en gang skulle spille.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Havde man holdt sig til det gamle format, skulle Valencia som vindere af Copa del Rey, møde vinderne af La Liga i form af FC Barcelona i en finale, og derfor mener flere, at Valencia af gode grunde kan føle sig snydt.

Ikke nok med, at Valencia er blevet ‘snydt’ for en finaleplads, så kan Valencia se frem til at modtage et noget mindre millionbeløb for deltagelsen end Real Madrid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top