The perfect guide to the casino

Breaking: Christian Eriksen tæt på at skifte til italiensk storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Christian Eriksen fremtid har været usikker i over et halv år, men nu ser den endelig ud til at komme på plads.

Christian Eriksen har siden i sommers været rygtet til utallige storklubber, da danskerens kontrakt med Tottenham udløber til sommer. Premier League-klubben har længe prøvet at forlænge den nuværende aftale med den danske stjerne, men indtil videre har kreatøren ikke accepteret deres tilbud.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Nu er rygterne omkring et januar-skifte til italienske Inter så dukket op, og interessen bliver mere eller mindre bekræftet hos flere italienske medier som Tuttosport og Corriere dello Sport, ligesom at den anerkendte journalist Gianluca Di Marzio har bekræftet at der er stor interesse fra Inter.

Angiveligt så skulle det være Inter-manager Antonie Conte, som skulle være helt vild efter Christian Eriksen, som han jo har set fra nærmeste hold i sin tid som Chelsea-manager. Derfor er Inter angiveligt også parate til, at betale mellem 150-180 mio. kr. for Tottenham-profilen, selvom at hans kontrakt udløber til sommer.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

27-årige Christian Eriksen har spillet i Tottenham siden sommeren 2013, hvor at han kom til Ajax Amsterdam. Det er siden da blevet til 300 kampe i alle turneringer for London-klubben, hvor at han har scoret 69 mål og leveret 89 oplæg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top