The perfect guide to the casino

Norsk målbomber til Manchester United? Her er Solskjærs mening om Håland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Ole Gunnar Solskjær udtaler sig for første gang om Erling Braut Håland, som adskillige af Eruopas storklubber drømmer om.

Manchester United er blandt dem, der ofte sættes i forbindelse med den 19-årige nordmand, der har et målsnit på 1,2 i denne sæson for de østrigske mestre, Red Bull Salzburg.

Ole Gunnar Solskjær vil ikke direkte kommentere muligheden for, at Manchester United køber hans landsmand. Men han siger til Manchester Evening News:

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Erling er en spiller, jeg godt kan lide, og vi leder altid efter gode spillere. Han har haft en god udvikling, og vi leder som sagt altid efter spillere, der kan styrke holdet sammen med de spillere, vi allerede har. Så må vi se, hvad der sker.

Erling Braut Håland talte i sidste uge med Bundesliga-klubberne RB Leipzig og Borussia Dortmund, men tidligere på denne uge blev han fotograferet med en Manchester United-trøje.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Erling ved bedst selv, hvor han vil hen. Jeg giver ikke gode råd til andre klubbers spillere, siger Ole Gunnar Solskjær.

Erling Braut Håland er søn af den tidligere norske landsholdsspiller, Alf-inge Håland, der bl.a. spillede for Leeds og Manchester City.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top