The perfect guide to the casino

Atlético-profil kalder Messi verdens bedste efter sent mål: – Mod ham er der intet at gøre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Atlético Madrids Hector Herrera hylder Lionel Messi, efter at argentineren scorede et sent mål, der sikrede FC Barcelona sejren mod netop Atlético Madrid.

Kampen igennem var Atlético Madrid det bedste hold, men Marc-André ter Stegen holdt målet rent for FC Barcelona i den ene ende med nogle fantom-redninger, og i den anden ende scorede Lionel Messi til sidst kampens eneste mål.

– Vi skabte masser af chancer, der kunne have givet et andet resultat. Men vi kender Barcelonas styrke, og så har de altså verdens bedste spiller i form af Messi, sagde Hector Herrera efter kampen ifølge den spanske sportsavis AS.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Man må ikke give ham en tomme, for det udnytter de, og det var forskellen. Jeg synes, det var meget tydeligt, sagde den mexicanske midtbanespiller og tilføjede:

– Det var en ret lige kamp, men når man har en spiller af sådan en styrke, er der bare ikke noget, man kan gøre.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

FC Barcelonas sejr på 1-0 betyder, at de forsvarende spanske mestre atter fører den spanske liga. Holdet har lige så mange point som Real Madrid – men en bedre målscore. De to hold mødes 18. december i Barcelona.

Det var kun Atlético Madrids andet nederlag i denne sæson, men hovedstadsklubben har spillet mange kampe uafgjort, og den ligger derfor blot nummer seks.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top