Zlatan udelukker denne klub: Har netop solgt sin lejlighed i området til 35 millioner kroner

The perfect guide to the casino

Zlatan udelukker denne klub: Har netop solgt sin lejlighed i området til 35 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Sagen omkring Zlatan Ibrahimovic og hans kommende klub fortsætter. Kontrakten med LA Galaxy udløber til nytåret, og indtil videre er den kontrakt ikke blevet forlænget.

Selvom han er blevet 38 år, så er der stor interesse i den svenske superstjerne. Han har tidligere vist, at han kan banke målene ind i alverdens ligaer, men nu har Zlatan Ibrahimovic muligvis givet et lille hint om, hvor han ikke har tænkt sig at fortsætte karrieren til trods for, at han ellers er blevet stærkt rygtet til netop den klub.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I 2010 ankom Zlatan Ibrahimovic til AC Milan på en lejeaftale, der senere hen blev permanent. Her nåede han at spille 85 kampe, hvor han scorede 56 mål og leverede 24 assists. Derfor gav det også god mening, da han blev sat i forbindelse med et skifte tilbage til klubben, men nu har han muligvis selv ødelagt det rygte. Ifølge Corriere della Sera, skulle Zlatan og konen Helena nu have solgt deres lejlighed i Milano for omkring 35 millioner kroner.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Lejligheden skulle ligge i det ekslusive Via Santo Spirito område, og det salg kan nu vise sig at være et lille hint om, at han ikke skifter tilbage til AC Milan.

I løbet af karrieren har Zlatan tørnet ud for Malmø, Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United og LA Galaxy.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top