Bayern-boss skal holde møde med Arsene Wenger: Nu kan denne Arsenal-stjerne tage turen med til München

The perfect guide to the casino

Bayern-boss skal holde møde med Arsene Wenger: Nu kan denne Arsenal-stjerne tage turen med til München

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Arsene Wenger har været uden job siden han stoppede i Arsenal i sommeren 2018 efter 22 år i klubben. Nu kan han snart være på vej tilbage på trænerbænken.

Efter Bayern München valgte at fyre Niko Kovac, har Bayern München manglet en træner. Jose Mourinho er blevet nævnt, men nu åbner Bayern München-direktøren Karl-Heinz Rummenigge op for, at han skal holde endnu et møde med Arsene Wenger, efter at de to allerede har diskuteret fremtiden sammen en gang.

– Jeg har enorm respekt for Arsene, og jeg har kendt ham i 30 år. Jeg har intet problem med ham, og vi skal snakke sammen i nærmeste fremtid for at få styr på tingene. Jeg er ikke interesseret i at stresse ham, siger Karl-Heinz Rummenigge ifølge Kicker.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu kan det så vise sig, at en af de første Bayern München signings under Wenger, hvis han bliver den nye træner i klubben, kan blive fra franskmandens tidligere klub. Engelske The Sun melder nemlig om, at den tyske storklub skulle holde øje med 27-årige Bernd Leno fra Arsenal, der er udset som den perfekte erstatning for Manuel Neuer, som efterhånden er blevet 33 år.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Bernd Leno kom til Arsenal lige efter Arsene Wenger stoppede i klubben, og har tidligere tørnet ud for Bayer Leverkusen og VfB Stuttgart i Bundesligaen. Bernd Leno har spillet 48 kampe for Arsenal. Her er det blevet til 11 clean sheets, imens han har lukket 62 mål ind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top