The perfect guide to the casino

Xavi er helt vild med Sterling: Ham køber jeg, hvis jeg kommer til Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix



Den tidligere Barcelona-stjerne Xavi er helt pjattet med Manchester Citys Raheem Sterling, som Xavi vil gøre alt for at købe, hvis han bliver træner i Barcelona.

– Sterling kan blive verdens bedste spiller, når Messi og Ronaldo en gang er stoppet, har Xavi for nylig sagt ifølge Daily Mail.

Xavi er netop nu træner i Al-Sadd i Qatar, men ifølge avisen er det en drøm for den 39-årige eks-Barcelona spiller at overtage FC Barcelona, hvis Ernesto Valverde bliver fyret.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det er bestemt en mulighed, der ikke kan afvises, da FC Barcelona har fået en hakkende start på sæsonen med ti point for de første seks ligakampe, hvor der er scoret mod holdet i hver eneste kamp.

Og her vil det være Xavis mål at købe Raheem Sterling fra Manchester City.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

FC Barcelona har ganske vist en potent offensiv i form at blandt andre Lionel Messi, Ousmane Dembélé og Antoine Griezmann. Til gengæld vil man gerne kigge på en erstatning for Luis Suárez.

Men billigt bliver det ikke. Ifølge Daily Mail vil Manchester City kræve 130 millioner pund (1,15 milliarder kroner) i overgangssum for den engelske landsholdsstjerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top