The perfect guide to the casino

Tottenham-fans sviner Eriksen til efter brændt straffe: – Det kan blive hans sidste spark for os!


Tottenhams fans er efter Christian Eriksen, efter at danskeren brændte straffespark, da Champions League-finalisterne tabte til Colchester i Carabao Cup.

Det var ikke så lidt af en overraskelse, da Tottenham tirsdag aften røg ud af den engelske ligacup – Carabao Cup – til Colchester fra den fjerdebedste række, der vandt 4-3 efter straffesparkskonkurrence.

Danske Christian Eriksen kom ind i kampen i anden halvleg, og han gjorde ikke meget væsen af sig. Og han blamerede sig ved at brænde Tottenhams første straffespark. Han har også brændt to straffespark i optakten til sæsonen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det her kan blive Eriksens sidste spark for os, skriver brugeren Mac på Twitter efter Tottenham-skuffelsen.

Han sigter dermed til, at manager Mauricio Pochettino burde sætte den 27-årige dansker af holdet efter flere mindre heldige præstationer.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I sommer sagde Christian Eriksen selv, at han gerne ville prøve noget nyt efter seks sæsoner hos Tottenham, men han fik aldrig det gyldne tilbud, så han blev i London-klubben.

– Christian Eriksen holdt op med at spille for Spurs for et stykke tid siden. Hans tænker er andre steder. Men med de præstationer, han har leveret, er det tvivlsomt, om han kommer dertil, hvor han gerne vil, skriver COYSbear.

– Tænk dog. Eriksen brænder straffe igen. Skal man grine eller græde, spørger COYS.com

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top