The perfect guide to the casino

Ung nordmand scorede hattrick i Champions League: Nu melder spansk storklub sig ind i kampen om hans underskrift

Foto: Ritzau Scanpix



Noget tyder på, at Salzburg snart kan lave et rigtig stort salg, hvis 19-årige Erling Braut Håland, kan holde det høje niveau.

Den 19-årige nordmand har været utrolig brandvarm, siden han kom til Salzburg i januars. Så efter han scorede et hattrick, på blot en halvleg mod belgiske Genk, gik det helt amok. Salzburger Nachrichten skrev nemlig, at selveste Manchester United skulle være interesseret i Håland, og endda allerede har sendt folk til Salzburg, for at holde øje med nordmanden.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Manchester United har også en fordel, da de har norske Ole Gunnar Solskjær som træner, og han kender Erling Håland fra deres tid i Molde. Da Håland i 2017 skiftede til Molde, og blandt andet fravalgte FC København, skulle den store grund være, at Ole Gunnar Solskjær var træner i Molde. Nu får United dog konkurrence, fra en af de største klubber i Europa.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Ifølge Mundo Deportivo, skulle FC Barcelona nu holde øje med nordmanden, for at se, om han kunne blive en fremtidig angriber i Spanien. Erling Hålands kontrakt med Salzburg udløber først om fire år, og indtil videre er det blevet til voldsomme 17 mål og fem assists i kun 9 kampe i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top