The perfect guide to the casino

Jos̩ Mourinho: Jeg havde kun en opgave hos Real Madrid Рknus Barcelona!

Foto: Ritzau Scanpix



Opgaven i Real Madrid var at knuse FC Barcelona, og det passede mig fint, fortæller José Mourinho.

Han har vundet Champions League og mange mesterskaber. Men sejren i den spanske pokalfinale i 2011 med Real Madrid er den største sejr, fortæller Real Madrids tidligere træner, José Mourinho.

– Det var det største øjeblik i min karriere, siger portugiseren til den portugisiske tv-kanal 11.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det, de bad mig om at gøre i Real Madrid, passede min natur rigtig godt. Jeg fik at vide, at vi har verdens bedste hold som modstander, og de forsøger at knuse os Du skal sørge for, at det bliver omvendt, siger José Mourinho.

Han kom til Real Madrid i 2010, hvor FC Barcelona havde vundet det spanske mesterskab to gange i træk og Champions League i 2009. I 2011 vandt de også det spanske mesterskab og Champions League. Men Real Madrid vandt den spanske pokalfinale for første gang i 18 år. Med finalesejr over FC Barcelona på 1-0 efter forlænget spilletid.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Derfra var det ikke det samme mere. Vi vandt ogsÃ¥ den spanske Supercup og mesterskabet Ã¥ret efter. Men det var intet, der var som pokalfinalen. Fordi vi havde vist, at vi kunne slÃ¥ dem, forklarer José Mourinho, der senere blev træner i Chelsea og Manchester United.

– Desværre lykkedes det aldrig for mig at vinde Champions League med Real Madrid. Vi tabte hver gang i semifinalen, husker han.

José Mourinho vandt Champions League-finalen med FC Porto i 2004 og med Inter seks år senere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top