The perfect guide to the casino

David Boysen-cirkus: Her er hans nye klub

Foto: Ritzau Scanpix


David Boysen skifter til Sektzia Nes Tziona, som har købt danskeren i Helsingborg, hvor han blot nåede at være i syv måneder.

David Boysen skifter klub, som det passer ham.

Den tidligere Brøndby IF-spiller rykkede for lidt over et halvt år siden til Helsingborg i Sverige, men han er allerede færdig i klubben.

Han er nemlig skiftet til israelske Sektzia Nes Tziona.

– Jeg har haft et mål om at komme uden for Skandinavien igen, så da denne mulighed opstod, valgte jeg at række ud efter den. Jeg vil gerne sige tak til Helsingborgs IF og de fantastiske fans, og jeg ønsker holdet alt det bedste, siger David Boysen til klubbens hjemmeside.

Læs også: Brøndby IF snuppede Andreas Maxsø for snuden af Superliga-klub

David Boysen har tidligere spillet i Israel. Et ophold, der slet ikke gik som ventet, og han kaldte dengang Beitar Jerusalem for amatører.

– Det er den værste amatørorganisation i fodboldens verden. Klubben har en ejer, som ikke har respekt for nogen mennesker. Jeg vil næsten sige, at han torturerer alle. Det var så vanvittigt. Han går rundt og leger træner, selv om han aldrig har sparket til en bold, og der er ingen, der tør sige ham imod, lød det fra ham dengang i et interview med Tipsbladet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top