The perfect guide to the casino

AGF-spiller: Hellere pokalkamp på Ærø end landsholdet

Foto: Ritzau Scanpix



AGFs Alex Gersbach har meldt afbud til Australiens U23-landshold for at spille pokalkamp på Ærø.

Alex Gersbach skulle egentlig have spillet et par kampe for Australiens U23-landshold i disse dage. Men han er blevet i Aarhus. Han vil hellere spille med i AGFs pokalkamp onsdag på udebane mod Marstal/Rise på Ærø.

– Jeg talte med landstræneren, og vi besluttede, at det var bedre for mig at blive her og spille pokalkampen, fordi jeg endnu ikke har optrådt for AGF. Han er glad på mine vegne for, at jeg får spilletid her i stedet for at jeg skulle rejse rundt om jorden. Jeg er glad for, at han har forståelse for min situation, siger Alex Gersbach til stiften.dk

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Alex Gersbach er venstre back, og han har ikke spillet for AGF endnu. Det er Casper Højer Nielsen – søn af den tidligere FCK-spiller Lars Højer Nielsen – der spillet den plads for aarhusianerne, som ganske givet havde håbet, at de kunne have solgt ham i sommerens transfer-vindue. Men det er altså ikke lykkedes.

– Jeg har tidligere oplevet ikke at spille i weekenderne, så jeg ved, hvad jeg skal gøre. Jeg stoler på, at klubben ikke har hentet mig uden grund, og min tid nok skal komme. Jeg gør mit for at presse Casper Højer og hjælpe holdet, når der er brug for det, siger Alex Gersbach, der tidligere har spillet syv U23-landskampe og seks A-landskampe.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Nu kommer hans debut for AGF højst sandsynligt på en tur til Ærø, der kommer til at vare fire timer hver vej – inklusive færgeture.

Kampen er en af de sidste i anden runde af Sydbank Pokalen. Lodtrækningen til tredje runde – hvor de sidste hold fra Superligaen træder ind – finder sted torsdag kl. 13.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top