The perfect guide to the casino

FCK i Europa League trods nederlag i Riga

Foto: Ritzau Scanpix


.

FC København var i store problemer i Riga, men de er alligevel klar til Europa League-gruppespillet.

FC København skulle her til aften forsøge at spille sig i Europa League-gruppespillet, da de mødte lettiske Riga FC på udebane. Første opgør var endt 3-1 til københavnerne, der dermed havde gode kort på hånden.

Om det var den føring, der gjorde FCK for selvtilfredse, skal være ladt usagt, men det var ikke desto mindre hjemmeholdet, der pressede på i første halvleg. Det blev dog ikke til mere end nogle halve chancer, og de to hold gik derfor til pause med 0-0.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Kort inde i anden halvleg skulle FC København sandsynligvis have haft et straffespark, da Viktor Fischer blev nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. Herefter udviklede der sig en lidt ond stemning mellem de to hold, der blandt andet resulterede i, at Viktor Fischer blev sparket ned bagfra, mens han i den efterfølgende sekvens fik trillet bolden i hovedet, da han lå ned.

Dommeren valgte dog kun at kvittere med en advarsel til de to syndere fra Riga FC.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Spændingen kom for alvor tilbage i kampen, da Riga FC et kvarter før tid scorede til 1-0 efter en omstilling. Sten Grytebust kunne ikke nå ud til sparket fra Brisola, og så var Riga pludselig blot et enkelt mål fra avancement.

Derfor var der pres på FCK i de sidste minutter, men Ståle Solbakkens tropper holdt stand. Riga FC blev desuden reduceret til ti mand kort før tid. Det fik dog ikke videre indflydelse på resultatet, og FCK er derfor klar til Europa League-gruppespillet efter en samlet sejr på 3-2 over Riga FC.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top