The perfect guide to the casino

Absurd: Storklubber slikker sig om munden – SÃ¥ billig er Christian Eriksen nu

Foto: Ritzau Scanpix


Christian Eriksens markedsværdi er faldet betydeligt de seneste uger. Danskeren nægter at forlænge sit ophold i London-klubben.

Christian Eriksen har gjort det klart, at han ikke vil forlænge sin aftale med Tottenham, men alligevel har den engelske klub valgt at afvise flere forespørgsler på ham.

Med blot én uge tilbage af transfervinduet i det store Europa, er det gået op for Tottenham, at danskeren ikke sætter sin signatur på en ny kontrakt. Derfor er de klar til at sælge ham meget billigt.

Ifølge Daily Star er Tottenham klar til acceptere bud pÃ¥ under 270 millioner kroner – bare for at fÃ¥ lidt mønt ud af ham.

Læs også: Rafael van der Vaart var ikke den eneste: 35-årig tidligere FC København-stjerne spillede også for Esbjergs serie 4

I løbet af vinterens transfervindue kan han nemlig skrive forhåndskontrakt og skifte på en fri transfer til sommer, hvilket Tottenham vil undgå.

Atletico Madrid og Real Madrid forventes at lægge et bud frem i løbet af denne uge, og Mauricio Pochettino var også kryptisk omkring danskerens fremtid efter søndagens nederlag til Newcastle.

– Det kan nemt være, at Christian Eriksen har spillet sin sidste kamp for os. Jeg ved det ikke.

Se ogsÃ¥: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top