The perfect guide to the casino

Top og flop i FCK’s sejr over AGF

Foto: Ritzau Scanpix


Vi fokuserer her på top og flop i kampen mellem FC København og AGF.

FC København slog her til aften AGF med 2-1 i Telia Parken, og i kølvandet på den kamp har vi kigget på top og flop.

Top

Viktor Fischer – han virkede en smule hæmmet i skulderen efter en aktion allerede efter et minut, men han formår alligevel at være voldsomt kampafgørende med to assists. Den sidste efter at have lavet en lækker kanal på AGF’s Alexander Munksgaard.

Pierre Bengtsson – svenskeren har været voldsomt udskældt, også blandt egne fans, men den stemning må være vendt en smule efter aftenens kamp. Flere – heriblandt Glen Riddersholm – havde kaldt duellen med Mustapha Bundu interessant på grund af AGF-spillerens enorme speed og sult efter at udfordre. Bengtsson formåede dog at pakke ham fuldstændigt ind, og så sendte han desuden Løverne på 1-0 efter et fint dybdeløb med efterfølgende afslutning. Hvis han holder det niveau, er han en fin erstatning for Nicolai Boilesen, der er ude med en alvorlig skade.

FCK’s angreb – den unge angriber Jonas Wind bød igen ind med en scoring, men derudover bidrog han også med lækre detaljer, som da han sætter Nicolai Poulsen af midt på banen. Dame N’Doye var som sædvanligt et monster og en ordentlig mundfuld for AGF-forsvaret. Hold da op for en spiller at have i FCK og Superligaen.

.

Flop

Telia Parkens græstæppe – man må håbe, at det blot er startvanskeligheder, for den er netop anlagt, men faktum er bare, at flere af spillerne gled rundt på banen. Ståle Solbakken omtalte det også som et problem i pausen. Superligaens tophold SKAL simpelthen præstere en af de bedste baner i ligaen – ALTID.

Mustapha Bundu – som tidligere omtalt var der store forventninger til duellen mellem ham og Pierre Bengtsson. Faktum er bare, at Bundu blev pakket fuldstændigt ind. Og det gør det bestemt ikke bedre, at han står og snorksover på linjen efter tolv minutter, da Pierre Bengtsson bringer hjemmeholdet i front.

Den ene linjevogter – I første halvleg vinker han to forkerte offsides, som kunne have resulteret i gigantiske AGF-chancer. Vi erkender, at det er enormt svære arbejdsbetingelser, at en linjevogter har sig, men ikke desto mindre ryger han altså på flop-listen.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top