The perfect guide to the casino

Efter voldtægtsanklager: Dette har Neymar lige udtalt

Foto: Ritzau Scanpix


Det kom som lidt af et chok, da Neymar Jr, lige efter Champions League finalen, blev anklaget for at have forgrebet sig på en brasiliansk kvinde på et hotelværelse. Nu udtaler Neymar sig om sagen.

Det er i en 7 minutters lang video på Instagram, at Neymar udtaler sig. Hændelsen skulle have fundet sted den 15. maj imens anklagen skulle være kommet den 17. maj. Neymar viser på Instagram, at de første beskeder mellem ham og kvinden var fra den 11. marts imens de sidste var den 16. maj.

– Næste dag skete der ingenting. Jeg håber, at efterforskerne læser beskeder, hvor de kan se, hvad der skete. Det, der skete, var det totalt modsatte af det, hun siger. Og jeg er meget irriteret lige nu.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Neymar mener, at kvinden prøver at lokke ham i en fælde, og bruger voldtægtsanklagen som et afpresningsforsøg. I tekstbeskederne med kvinden, er der også blevet sendt afklædte billeder frem og tilbage. I politirapporten, som skulle være blevet givet i Sao Paulo står der blandt andet følgende.

– I løbet af deres møde bliver Neymar aggressiv, og med vold gennemfører han samleje uden offerets samtykke,’ står der i politirapporten.

Grunden til, at kvinden ikke kontaktede det franske politi, var fordi hun angivenligt var ’emotionelt rystet og bange for at melde forbrydelsen i et fremmed land,’ og derfor blev der altså først lavet anmeldelse, da hun var tilbage i Brasilien.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

PSG har stadig ikke kommenteret sagen, men det er ikke første dårlige situation, Neymar er indblandet i, i løbet af den seneste tid. Han fik tre spilledages karantæne i den franske liga for at have slået en fan, i PSG’s nederlag i den franske pokalfinale.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top