The perfect guide to the casino

Michelsen efter nederlag: FCK scorer på den chance de får – det er høj klasse

Jakob Michelses tropper formåede ikke at få point imod FCK, der viste klassen i 0-1 sejren i Odense.

Det var en afklaret Jakob Michelsen efter 0-1 nederlaget i en meget jævnbyrdig affære, der falt ud til fordel for FCK i sidste ende.
– Vi møder et klassehold, der kender deres besøgelsestid. Jeg synes vi spiller en fantastisk 1. halvleg og dominerer på alle parametre, så der skal vi være foran. I 2. halvleg efter FCK har skiftet system, der skal vi lige selv jsutere vores system og så synes jeg egentlig vi slår tilbage og spiller en jævnbyrdig 2. halvleg med dem, men de viser, at de er et tophold og scorer på den chance de får, det er høj klasse og det er derfor, at de ligger nummer 1, sagde Jakob Michelsen.

– Hele stadion var elektrisk og det løftede spillerne inde på banen og jeg synes vi skal rose både spillere og publikum over det mindset vi kommer ud med i dag. Vi kommer ud med brystet frem, vi tør at spille frem og forsvare frem, det skal spillerne have ros for og vi super ærgerlige over, at vi efter kampene mod Brøndby og nu FCK kun i anførelsestegn har fået et point, men det er også det vi lærer her, mod de bedste i Danmark, sagde OB-træneren efter kampen.

Jakob Michelsen og OB skal næste gang spille mod FC Midtjylland, som de i midtugen tabte 4-0 til i Herning.

OVERSIGT

Scroll to Top