The perfect guide to the casino

Vejle-anfører om skuffende nederlag og dårlig udebaneform: Statistikken lyver ikke

OB kæmpede for sagen, da de overvandt Vejle på hjemmebane med en 1-0-sejr på et mål scoret af Jacob Barret i slutningen af 1. halvleg.

Vejle formåede ikke at følge op på den flotte præstation på hjemmebane i sidste weekend, hvor de sendte SønderjyskE hjem med en flot 2-0 sejr, da de tabte med 1-0 i Odense.

Vejle tabte blot med et enkelt mål i Odense, men Vejle-anføreren, Jacob Schoop, var bestemt ikke tilfreds med præstationen.
– Statistikken lyver ikke. Vi har ikke været gode nok på udebane, og det er noget, vi skal have arbejdet på. Vi er åbenbart mere opsatte på hjemmebane, når vi har vores fans i ryggen. Men det ændrer ikke på, at vi også skal kunne præstere på fremmed græs. Vi burde være lige så opsatte på udebane. De stadioner, vi kommer ud på, er lige så store eller endda større end vores eget. Det er ikke 1. division, sagde Vejle-anføreren.

Den tidligere OB-spiller mente, at de var uheldige i kampen mod OB, hvor de ramte træværket.
– Vi var uheldige. Vi ramte træværket på et frispark, og havde en god chance kort efter, hvor målmanden lavede en god redning, så jeg kan ikke se, hvilke chancer vi ellers skulle have scoret på.

Vejle tager i næste weekend imod FC Nordsjælland på hjemmebane.

OVERSIGT

Scroll to Top