Referat: OB kæmpede sig til vigtige point med sejren over Vejle i kampen om top 6

OB viste klassen og spillede sig tættere på top 6 med 1-0-sejren over Vejle på mål af Jacob Barret Laursen.

OB tog denne eftermiddag imod Vejle i en kamp, hvor OB med 3 point kunne spille sig ind i top 6. Vejle kom med en sejr i bagagen og kunne med endnu en sejr lægge afstand til bundstriden.

Hjemmeholdet kom fra kampens begyndelse ud med en god aggressivitet og fik presset Vejle godt, hvilket udmøntende sig i overtaget på bolden, mens Vejle spillede mere på lange bolde.

Anders K. Jacobsen fik i kampens åbning taget nogle gode dybdeløb, hvor han bl.a. var tæt på at få tilkæmpet sig et straffespark, da Branko Ilic havde hånd på bolden og kort efter havde OB-angriberen også et godt skud på mål, som blev reddet.

OB fortsatte med at køre på og efter knap en halv time spillede Casper Nielsen et-to med Anders K Jacobsen, men afslutningen fra midtbanekrigeren blev reddet af Vejle-keeperen, Pavol Bajza.

Det forløsende mål til OB’erne kom kort før pausen, da Jens Jakob Thomasen driblede sig igennen flere Vejle-forsvarere, hvorefter han fik sendt bolden ind over, hvor Jacob Barret dukkede op nær bagerste stolpe og sparkede føringsmålet i kassen til 1-0.

10 minutter inde i 2. halvleg var Anders K. Jacobsen igen på spil, hvor han efter en flot dribletur fik sendt en afslutning afsted, men en fremragende redning af Pavol Bajza holdt bolden ude af nettet.

Vejle fik chancen for at svare igen, da de fik et frispark udenfor feltet. Melker Hallberg sparkede direkte på frisparket midt for mål og hans afslutning ramte stolpen, til OB’s held.

Kort efter var de atter tæt på, da Vladlen Yurchenko vippede bolden ind til Imed Louati, der afsluttede første gang, men tuneseren blev stoppet af Sten Grytebust, der fremviste en flot redning.

Vejle forsøgte sig med et sidste pres i frem mod slutningen af kampen, hvor der blev lagt op til duelspil i form af lange bolde, mens OB fik tiden til at gå i kontrasituationerne. Det lykkedes dog ikke for gæsterne at tilkæmpe sig den udlignende scoring og derfor endte kampen 1-0 til OB.

Næste gang OB skal i aktion er, når fynboerne gæster Horsens, mens Vejle tager imod FC Nordsjælland i næste spillerunde.