The perfect guide to the casino

Det så du ikke på TV: Stort drama efter FIFA-gyser – Dette skete på gangene efter kampen


Der var dramatik for alle pengene, da eSuperligaen mandag aften fik sin debut.

Mandag aften var der debut til eSuperligaen, som uden tvivl er et yderst spændende tiltag. Åbningsdagen bød da også på flere store og spændende opgør, ligesom der opstod flere dramatisker scener undervejs.

Især under kampen mellem Randers og AGF fik følelserne frit spil, og det resulterede i stort drama efter ubehersket jubel og flere kontroversille episoder.

Det hele kulminerede da også i kampen mellem Randers’ Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Sarif og AGF’eren Niklas ‘Niller’ Jacobsen. Her var der nemlig flabede jubelscener i studiet og det skulle betales tilbage ved kasse 1. Det var nemlig en målrig kamp, og derfor var der ved flere lejligheder dramatik for alle pengene.

– Det er der. Men det er ikke noget, jeg vil komme ind på, lyder det fra ‘Al-Bacha’ efter kampen, som også indrømmer at der er en forhistorie imellem nogle af spillerne. Efterfølgende forklarede han dog, hvordan den onde stemning opstod.

– Stemningen var rigtig god i første kamp, men når man vælger at løbe over på de andres banehalvdel, som man kalder det, så synes jeg, det bliver respektløst, siger ‘Al-Bacha’ fra Randers.

– Det er dybt respektløst, og jeg synes, det er noget, AGF bør tænke over. Jeg kommer ikke til at få respekt for de spillere igen.

Efterfølgende var der også højlydte diskussioner på gangen bagved studiet, og det var altså ikke noget som hverken kunne ses eller høres hjemme i stuerne. Det er dog blevet bekræftet, at der var flere der måtte stille sig imellem spillerne fra de to hold.

De to hold kan mødes i en eventuel kvartfinale, og det vil uden tvivl blive et opgør med ond stemning, hvis det skulle ske.

Vild byttehandel mellem Real Madrid og Chelsea under opsejling

Avis: Joshua Kimmich forlader Bayern München – Du gætter aldrig hvilken klub han skifter til

Er han lidt for kæk? Jonas Wind blev matchvinder mod Brøndby – Nu har han posted flabet billede på Instagram

Iskold Robert Skov jublede ned mod Sydsiden og fik kastet øl i hovedet: ‘Derfor gjorde jeg det’

Mest læste på footy.dk.

1. Engelsk stjernespiller spurtede 20 meter for at flæske Sergio Ramos
2. Officielt: Mestrene tilbyder Usain Bolt to-årig kontrakt
3. Så du det? Usmagelig aktion fra Sergio Ramos, mens bolden var langt væk
4. Smart klausul: Chelsea sidder med trumferne på hånden og kan snuppe Manchester Uniteds drømmespiller
5. Farvel, Sørloth: Crystal Palace vil hente kæmpestjerne med fortid i Manchester City

OVERSIGT

Scroll to Top