The perfect guide to the casino

CHOK: Danmark risikerer at stille med et amputeret hold på trods af midlertidig aftale – her er den vilde årsag


På trods af den midlertidlige aftale, så risikerer Danmark fortsat at skulle stille med et svækket hold på søndag, når de tager imod Wales i Nations League.

FIFA’s regler siger nemlig, at spillernes klubber skal varsles om en landsholdsudtagelse minimum 15 dage før kampen, og da Åge Hareides 23 mand tidligere på ugen igen rejste hjem til deres respektive klubber, så skal de derfor udtages igen, hvis de skal spille mod Wales.

Læs også: HAHA! Danskers iskolde ‘hilsen’ til Marek Hamsik går viralt – Se det her

Med andre ord, så er de respektive klubber altså i deres fulde ret til at beholde de danske spillere. Det virker dog meget usandsynligt, at nogle af klubberne har tænkt sig at nægte deres spillere at spille for landsholdet, og ifølge Ekstra Bladet, så har tre klubber eftersigende allerede givet deres danske spillere lov til at tage på landsholdslejr.

Ifølge avisens oplysninger, så drejer det sig om FC København, Rosenborg BK og Tottenham Hotspur, der har givet henholdsvis Viktor Fischer, Nicolai Boilesen, Mike Jensen og Christian Eriksen lov til at deltage i landsholdskampen på søndag.

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top